Kirjoittanut Lari Vesander | huhtikuu 20, 2009

JJK:n Vesalainen: ”Kotiavaus ansaitsee arvoisensa puitteet”

Jyväskylän kaupunki päätti maanantaina, ettei Harjun stadion ole pelikuntoinen tällä viikolla. Näin ollen Jyväskylän Jalkapalloklubin ottelu Rovaniemen Palloseuraa vastaan siirtyy kolmella viikolla. Samalla JJK:n sarja-avaus siirtyi ensi maanantaiksi ja kotiavaus toukokuulle.

JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen, miltä nyt tuntuu?
”Hyvältä tuntuu. Kenttä ei olisi ollut missään nimessä siinä kunnossa, että olisimme halunneet pelata siinä Keski-Suomen historian ensimmäisen liigaottelun. Se on juhlatapahtuma ja haluamme siihen sen mukaiset puitteet. Lisäksi tässä on vielä vallallaan vahva jääkausi ja kiekkobuumi. On ihan hyvä, että se saa nyt laantua rauhassa.”

Mikä on tilanne joukkueen kannalta? Tässähän on ottelusiirtojen suhteen salama iskenyt ikään kuin kaksi kertaa samaan paikkaan, kun viikonlopun MyPa-pelikin siirtyi…
”Joukkueellekaan tästä ei ole suoranaisesti haittaa. Korealaisten peliluvat eivät ole vielä kunnossa ja teen päivittäin töitä sen eteen, että he edustuskelpoisia kun joukkue avaa kautensa Turun kakkosjoukkuetta (TPS) vastaan ensi maanantaina. Lisäksi Lee ja Nam ovat tällä hetkellä loukkaantuneita. Toni Koskelan pelilupa sen sijaan on jo kunnossa.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: