Kirjoittanut Lari Vesander | kesäkuu 1, 2009

Nyman: ”Tauko tulee hyvään paikkaan”

Otteluruuhka on kahlattu läpi. Interistä Patrcik Bantamoi, Ari Nyman, Severi Paajanen ja Henri Lehtonen pelasivat kaikki pelit alusta loppuun – kymmenen 90-minuuttista ja lisäajat päälle. Heistä Nyman antoi Puoliajalle pikaisen haastattelun voitokkaan Honka-ottelun jälkeen.

”Kyllä se pelaaminen on välillä paikoissa tuntunutkin. Tänään pelaaminen tosin tuntui yllättävänkin hyvältä. Olisi tässä voinut matsien pelaamista jatkaakin”, Interin Ari Nyman virnistää ja vakavoituu sitten: ”Ihan hyvä kuitenkin, että tulee pieni tauko ja pääsemme hiomaan kuvioitamme. Emme ehtineet juurikaan olla yhdessä joukkueena ennen kauden alkua. Siinäkin mielessä tauko tulee hyvään paikkaan.”

Interin alkukautta Nyman arvioi seuraavasti: ”Ensimmäinen peli oli katastrofi. Sen jälkeen saimme puolustuksen kuntoon ja meitä vastaan oli vaikea tehdä maaleja tai saada edes paikkoja. Niissä peleissä mekään emme saaneet paljon paikkoja, mutta olimme tehokkaita ja voitimme ne ottelut. Sen jälkeen tuli kolme kotipeliä. Niissä olimme vastustajia parempia ja loimme aikaisempaa enemmän paikkoja – mutta kahdessa edellisessä pelissä emme vain saaneet mistään sisään.”

Honka-voiton Nyman uskoo nostavan joukkueen mielialaa myös tauon jälkeen. ”Tänään sitten otimme todella tärkeän voiton. Tästä on hyvä jatkaa tauon jälkeen.”

Mutta mitäpä Inter tauon aikana tekee? Oikea mies tätä asiaa selvittämään on tietysti valmentaja Job Dragtsma. ”Pidämme nyt viikon loman. Ensi viikon treenaamme ja sitten käymme pelaamassa harjoitusottelun Ruotsissa. Juhannuksen jälkeen meillä on kuusi päivää aikaa HJK-matsiin.”

Ja entäs juhannuksena? Vastauksellaan Dragtsma osoitti sisäistäneensä suomalaisen juhlintakulttuurin varsin hyvin: ”Juhannuksena annan pelaajille kahden päivän loman. Ensimmäinen päivä on ryyppäämistä ja toinen siitä toipumista varten.”

Mainokset

Responses

  1. hYVÄ JOB HIENO HOMMA JUHANNUS

    • Job myös lausui juhannuksen aivan oikein, puhtaalla suomen kielellä, vaikka muuten englantia puhuikin.

  2. Jobhan on muutenkin ottanut suomen kielen kursseja. Kertoo sitoutumisesta!!! Hyvä Job!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: