Kirjoittanut Lari Vesander | kesäkuu 5, 2009

Nurmelan siirtohuhu tuulesta temmattu

Pienoinen huhumylly pyörähti hiljattain käyntiin, kun keskustelupalstoilla spekuloitiin Interin vuokraavan AC Oulussa pelaavan Mika Nurmelan. Huhujen mukaan entisen maajoukkuemiehen olisi tarkoitus tulla vahvistamaan turkulaisten keskikenttää Mestareiden liigan karsinnoissa. Pikaisen tarkistus Interin puheenjohtajalta Stefan Håkansilta ja AC Oulun päävalmentajalta Juha Maliselta kuitenkin vahvisti huhun täysin perättömäksi: oululaisilla on tarkoituksena päinvastoin vahvistua ja Inter etsii korkeintaan hyökkääjää, jos sitäkään. 

Interin puheenjohtajan Stefan Håkansin mukaan seura ei ole ollut yhteydessä sen paremmin AC Ouluun kuin Nurmelaankaan eikä ole edes etsi uusia keskikenttäpelaajia. ”Huhuissa ei ole mitään perää. Ei sitten vähääkään. Meillä on ihan hyvä keskikenttä ja sitä voidaan muutella vastustajan mukaan. Alberto Ramirez on parantanut koko ajan ja Joni Kauko on pelannut oikein miehekkäästi”, Håkans toteaa.

”Hakusessa ei ole yhtään pelaajaa ellei sitten tule loukkaantumisia. Tosin jos Hernan Crespo olisi tulossa ilmaiseksi näytille ja olisi valmis pelaamaan Mestareiden liigan karsinnoissa, niin toivottaisimme hänet tervetulleeksi”, Håkans jatkaa.

Ykkösessä toisena olevan AC Oulun valmentaja Juha Malinen tyrmää huhut yhtä täydellisesti. ”Ei mitään perää. Mikään seura ei ole lähestynyt meitä näissä asioissa, eikä se kannattaisikaan. Nure on meidän työntekijämme ja urheilutoimenjohtamme. Hänen sopimuksessaan ei ole mitään lainapykälää, emmekä ole missään nimessä luopumassa hänestä. Itse asiassa olemme nimenomaan päinvastoin vahvistamassa joukkuettamme. Jos talous vain yhtään antaa peiksi, niin tarkoituksena olisi saada rinkiin lisää leveyttä.”

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: