Kirjoittanut Lari Vesander | kesäkuu 26, 2009

TPS-RoPS-ottelun kuvia

Otin kurillani kameran mukaan torstaiseen TPS-RoPS-matsiin. Mitään kuvajournalismin riemujuhlaa otoksistani ei ehkä tullut, mutta mukaan osui muutama varsin kelvollinen kuva, jotka laitan nyt tänne. Kuvat ovat aikajärjestyksessä ja ensimmäinen foto on kahteen kertaan, koska en vaan osaa.

Mainokset

Responses

  1. Ja jospa tekniikan ihmelapsena kirjoitan jonkinlaisia kuvatekstejä tänne. Kolmannelta riviltä alkaen: Joonas Ikäläinen siirtää RoPSin yllätysjohtoon kulmatilanteesta ja on viedä hetkeä myöhemmin vieraat jo kahden maalin karkumatkalle – veto kuitenkin suuntautuu yli, kuten kuvastakin näemme.

    Hetkeä myöhemmin Ikäläinen häviää ilmataistelussa Mikko Paatelaiselle ja peli onkin tasan. Sen jälkeen Babatunde Wusu ja TPS painostavat, mutta juomatuon jälkeen (huomatkaa muuten miten hienosti kuva jakautuu valoon ja varjoon myös joukkueiden osalta) RoPSin Christopher Musonda iskee maalin, jota joukkue juhlistaa tanssilla.

    Takaiskun jälkeen TPS jatkaa painostusta. Tämä Jarno Heinikankaan pusku ei vielä tuota maalia, mutta Riku Riskin (kuva toisella rivillä) ja Christian Andreasenin osumilla TPS voittaa pelin, vaikka RoPS toisella jaksolla painetta kotijoukkueen päätyyn luokin (toiseksi viimeinen kuva).

    Täytyy vielä harjoitella näitä kuvajuttuja…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: