Kirjoittanut Lari Vesander | heinäkuu 11, 2009

Furuholmilla yhden maalin kirous

Harvoin tulee juteltua maalinteko-ongelmista sellaisen hyökkääjän kanssa, joka on juuri iskenyt osuman kolmannessa peräkkäisessä liigapelissä. Interin tapauksessa näin on kuitenkin tehtävä, ja Timo Furuholmiltahan tekstiä tunnetusti tulee.

Inter-pelaajien turhautuminen oli MIFK-ottelun jälkeen kouriin- ja korviin tuntuvaa: ”Mitä perkelettä meidän pitää oikein tehdä, että tää homma alkaa toimia!?”, yksi pelaajista tuhahti poistuessaan kentältä. Vastaus on yksinkertainen: maaleja – mutta niiden tekeminen taas voi olla hyvinkin monimutkaista. Ja juuri tuon monimutkaisuuden takia Inter jäi Lahtea ja IFK Mariehamnia vastaan tasapeliin.

Kun tuohon lisätään vielä Tampere Unitedia vastaan hukattu 2-0-johtoasema, niin Inter on menettänyt kolmessa viimeisimmässä liigapelissään yhteensä seitsemän pistettä. Vähemmästäkin hittoontuu.

”Aika paska fiilis tästä taas jäi. Täytyy myöntää, että Mifki oli ensimmäisellä jaksolla parempi joukue, mikä on kyllä harvinaista, kun me pelataan. Toinen jakso oli sitten täysin meidän näytöstä. Mutta jos noista paikoista tekee vain yhden maalin, niin kai tämä on sitten ansaittu tulos”, Timo Furuholm toteaa, kun IFK-peli on päättynyt.

Furuholm onnistui taas maalinteossa kuten Unitedia ja Lahteakin vastaan, mutta se ei hyökkääjää tyydytä. Maaleja pitäisi tehdä enemmän. ”Mulla on jokin yhden maalin kirous. En minä tiedä, mitä tässä oikein pitäisi tehdä – mennä ehkä jollekin urheilukallonkutistajalle jutteleen.”

”Jos tätä verrataan viime kauteen, niin silloinhan niitä maaleja teki sellaisetkin kaverit, jotka ei ole koskaan edes laukoneet maalia kohti. Sitten Severi, joka teki viime kaudella yhdeksän maalia, tekee vieläkin kaiken oikein, mutta vedot vaan menee päin veskaria. Se maalinteko-ongelma on joka jätkällä vaan siellä päässä”, Furuholm jatkaa.

Silti hyökkääjä ei ole huolestunut ensi viikon Mestareiden liigan karsintamatsia ajatellen. ”Sanoin just kundeille, että Sheriffi-matsissa täytyy jatkaa siitä, mihin jäätiin toisella puoliajalla. Jokainen tajuaa, ettei tämä ole mistään muusta kiinni kuin siitä, ettemme saa sitä palloa maaliin. Jos saamme saman fiiliksen päälle kuin tänään toisella jaksolla ja pelaamme samalla tavalla, niin kyllä siitä hyvää tulee.

Mainokset

Responses

  1. Aika paljon auttaisi jos Furkka itkisi kentällä vähemmän ja keskittyisi pelaamiseen. Mitä tämä jantteri on koskaan voittanut tuon egoilun ansaitakseen?

  2. Furkka jos kuka keskittyy peliin ja elää sen mukana. Mielestäni on vain upeaa nähdä, kun joku suhtautuu tuollaisella intohimolla jalkapalloon kuin Furkka suhtautuu. Hän kiroaa epäonnistumisen jälkeen itsensä alimpaan helvettiin, mutta maalintekoa juhlii aina yhtä railakkaasti. Hienoa, että Interillä on tuollaisia pelaajia kuin Paajanen ja Furuholm esimerkiksi.

  3. Onhan se hienoa että eläytyy mukaan peliin, mutta dumareille mussuttamista oli ihan liikaa IFK M-pelissä(kin). Siinä 75 min kohdalla olisi ihan hyvin voinut ottaa Furkan vaihtoon…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: