Kirjoittanut Lari Vesander | heinäkuu 19, 2009

Pasin parhaita – osa 7

HJK-matsin lehdistötilaisuudessa Pasi Rautiaiselta keräsivät kiitosta Kupittaalle tullut seitsentuhatpäinen yleisö, isäksi tullut kapteeni Jarno Heinikangas sekä HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen – ja Wayne Brownin tyttöystäväkin mainittiin.

Puoliaika onnittelee 48-vuotiasta Pasi Rautiaista

”Hieno yleisö oli tänään. Kiitos kannustuksesta. Ihan täyttä ei ollut. Näin siellä päädyssä muutaman tyhjän penkin, joten ei kai tästä ihan vielä tartte meikäläisen himaan lähtee. Ohan tää ihan eri peli pelata täysille katsomoille, kun ihan jokainen niistä pelaajien irstaista huudoista ei kuulu katsomoon asti. Hieno ilta, hieno ilma, hieno stadion, hienot fanit, hieno HJK vastassa – HJK on aina hyvä… Oltais voitu hävitä, oltais voitu voittaa, mut kyl mä oon jopa pikkusen ylpee meidän poikien esityksestä tänään. Tällä hetkellä kundeja on kiva kattoo treeneissä ja peleissä. Tää homma tuntuu nyt hyvältä.”

Toisen jakson vaihtojaan Pasi kommentoi seuraavasti: ”Totta kai kun me haluttiin pinnaa ja voittoa, niin niitä hyökkääviä vaihtoja teki vähän aiemmin. Ja kyllähän ne sitten vähän sitä säpinää sinne toikin. Emmä tiedä, pelaajathan ne pelaa, mutta ei sinne penkille voi nukahtaakaan. Tai emmä tiedä, voishan sekin olla joskus ihan hyvä juttu. Annettais kundien pelata kaikessa rauhassa.”

Vaihdosta tullut Mika Ääritalo osui jälleen, mutta Pasi haluaa ottaa laitahyökkääjän kanssa vielä rauhallisesti. ”Kun Ärtsillä on niinkin vakava polvivamma takanaan, niin mä oon onnellinen jokaisesta päivästä jonka se pystyy oleen tuolla treeneissä ja tulemaan pikku hiljaa. Mä luulen, että Mika Ääritalo on parhaimmillaan vasta ens vuonna. Koska se on kuitenkin ollu yheksän kuukautta veke. Me on nähty niin paljon niitä forsselleja ja muita, että sen tietää, ett ne vaan tarttee sen aikansa. Mutta kivaa että Ärtsi pikku hiljaa tulee ja toivottavasti pysyy edelleen kasassa – mut mä uskon silti, että Turku ja TPS näkee ens vuonna vielä paremman Ääritalon.”

”Eka puol tuntia oli meiltä parempaa kuin Klubilta ja kokonaisuutena me ehkä liikuteltiin ekalla jaksolla paremmin palloa ja meillä oli paremmat paikat, vaikka HJK sen yhden häkin siinä sitten kiskaskin – vai kiskasko sen sitten meidän äijä, Clevari somalla takapuolellaan. Emmä tiedä. Kyllä tässä tilanteessa ilo painaa enemmän. Tässä on tapahtunut viimesen 24 tunnin aikana uskomattoman hienoja asioita jo ennen kuin Klubi tänne ees tuli: Heinikankaan Jallusta on tullut viime yönä tyttölapsen isä. Wayne Brown sai kaks päivää sitten tyttöystävänsä tänne – eilen ei ollu kundi ymmärrettävistä syistä parhaimmillaan treeneissä, tänään oli jo pikkasen terävämpi. En tiedä miten pitkään se tyttöystävä pysyy täällä, mutta veikkaisin, että Wayne on viikon päästä Jyväskylässä vielä terävämpi.”

Tähän väliin HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen huikkaa, että Pasillakin oli eilen syntymäpäivät. ”Kiitos, Ollis, kiitos”, Pasi kiittelee. ”Kolkytviis tuli täyteen”, Antti Muurinen täydentää vierestä. Pasi ratkeaa nauramaan ja kuittaa alkoholittomuudestaan tunnetulle Muuriselle: ”Joo, jäät sä tänne vielä illalla juomaan?”

Futisblogi Puoliaika onnittelee 48- tai 35-vuotiasta Pasia, isäksi tullutta Heinikangasta ja miksei Wayne Browniakin.

Mainokset

Responses

  1. […] was a wonderful crowd today,” Rautiainen told the press (hat tip to Lari Mesander, who provides the most complete press conference coverage I can find). “Thanks for the […]

    • Thanks, ”Megan”.

  2. Doh!

    Give me the dunces hat and I’ll sit wear it for the next week or so.

    • No need. I’ve been called worse.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: