Kirjoittanut Lari Vesander | heinäkuu 24, 2009

JJK testaa puolalaistopparia

Putoamistaisteluun ajautuneet JJK ja KuPS ovat päättäneet, että nopein reitti sarjassa säilymiseen kulkee ns. ilmasillan kautta. JJK on pestannut pelaajia Makedoniasta ja KuPS Nigeriasta – eikä siirtoikkuna ole vielä edes auennut. JJK:n toimitusjohtajan Joni Vesalaisen mukaan ainakaan jyväskyläläisseurassa ei ole kuitenkaan kyse paniikista tai uhkapelistä, vaan suunnitelmien mukaisesti tehtävästä joukkueen täydentämisestä.
 
JJK on hankkinut heinäkuussa kaksi Makedonian maajoukkuepelaajaa: hyökkääjä Georgi Hristovin ja laitapelaaja Shkumbin Arslannin. ”Eivät nämä halpoja miehiä ole, mutta kolmen kuukauden sopimukset eivät rasita taloutta samalla tavalla kuin koko kauden sopimukset”, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo.
 
”Meillä oli tietoinen suunnitelma, että katsoimme alkukauden omilla miehillä ja jätimme pelaajabudjettiin tilaa. Nyt omien miesten kantavuus on nähty ja teemme hankintoja sinne, minne niitä tarvitaan. Nämä kaksi makedonialaista on nyt hommattu ja seuraavaksi meille tulee testiin puolalainen toppari. Topparin löytämisen  jälkeen joukkueen pitäisi olla valmis”, Vesalainen jatkaa. 
 
Vesalaisen mukaan loppukauden hankinnoissa on kyse myös kädenojennuksesta valmentaja Ville Prihalle, jota kohtaan on esitetty viime aikoina kovasti kritiikkiä – Vesalaisen mielestä turhaan. ”Ville sanoi jo joulukuussa, että tällä joukkueella on todella vaikea kausi edessä. Ville on joutunut tekemään työtä aika rajallisilla palikoilla ja on joutunut ottamaan paljon vastaan sellaista kritiikkiä, joka olisi kuulunut muille.”
 
JJK:n ensi kauden valmennuskuvioista esitettyihin spekulaatiohin Vesalainen ei lähde ottamaan sen suuremmin kantaa: ”Tällä hetkellä keskitymme sataprosenttisesti tähän kauteen, joten katsotaan tämä ensin loppuun. Enkä tiedä haluaako Ville edes jatkaa Jyväskylässä.”
Mitä tavoitteita JJK:lla on tälle kaudelle? ”Meillä ei ole ollut alun alkaenkaan muuta tavoitetta kaudelle kuin se, että selviämme taloudellisesti järkevästi ja sijoitumme liigassa 12 parhaan joukkoon.”
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: