Kirjoittanut Lari Vesander | heinäkuu 26, 2009

Puoliaika nyt myös Facebookissa

Vajaat neljä kuukautta bloggailua – mitä tähän mennessä on jäänyt käteen? 100 blogitekstiä, 70 kommenttia ja 34 000 lukukertaa jutuille. Lisäksi mielenkiintoisia matseja ja vielä mielenkiintoisempia haastateltavia. Ja matka jatkuu edelleen. Nyt Puoliaika löytyy myös Facebookista.

Kaverini sai minut viime viikolla vakuutettua siitä, etten voi olla verkkojournalismin edelläkävijä, jos en ole Facebookissa. Niinpä liityin sitten naamakirjaan – tai en minä, vaan blogini. Joten mikäli joku teistä lukijoista sattuu olemaan Facebookissa ja pitää blogistani, niin siitä vaan liittymään Futisblogi Puoliajan faniksi.

Tällä viikolla olen päivittänyt blogia hieman aiempaa harvemmin. Siihen on syy. Olen ollut Keski-Suomessa kesälomalla. Hiljaiselo loppuu kuitenkin huomenna, kun menen Harjulle JJK-TPS-matsiin.

Matsia odotellessa suosittelen lukemiseksi Babatunde Wusun pitkää haastattelua huhtikuulta https://puoliaika.wordpress.com/2009/04/22/paivakodista-pelikentille/ sekä Pasi Rautiaisen kommentteja Wususta https://puoliaika.wordpress.com/2009/05/30/pasi-ja-tunde/.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: