Kirjoittanut Lari Vesander | elokuu 20, 2009

Brown palaa Turkuun

TPS ja Fulham ovat jatkaneet Wayne Brownin lainasopimusta lokakuun loppuun asti. Se on TPS:lle loistouutinen. Wayne Brown on nimittäin paras mahdollinen korvaaja Wayne Brownille.

Wayne Brown vauhdissa paikallispelissä.

Wayne Brownin korvaajaa on arvuuteltu jo jonkin aikaa. Enää ei tarvitse arvuutella. Brown palaa täyttämään paikkansa mahdollisesti jo lauantain IFK Mariehmamn -otteluun.

Merkkejä Brownin paluusta oli jo paikallispelin jälkeen. Ottelu oli Brownin silloisen pestin viimeinen Kupittaalla, joten kysyin valmentaja Pasi Rautiaiselta, miten mies korvataan. Odotin, että Rautiainen olisi alkanut pedata paikkaa nuorelle ja äärimmäisen lupaavalle Riku Riskille, mutta sen sijaan hän ilmoittikin, että kyllähän sieltä Lontoosta tulee koneita takaisinkin ja että hänen täytyy kai käydä viettämässä kostea viski-ilta Fulham-luotsi Roy Hodgsonin kanssa.

En tiedä kävikö Rautiainen Brittein saarissa. Sen sijaan huhu, jonka mukaan aloite lainan jatkoon tuli Brownilta itseltään, saattaa hyvinkin pitää paikkansa. Brown ei olisi varmasti palannut Turkuun, ellei hän olisi viihtynyt täällä. Tarinan opetus: seuran kannattaa hoitaa asiansa hyvin pelaajien suuntaan.

TPS:n kannalta Brownin paluu on lottovoitto. Joukkue on löytänyt koostumuksen, jossa jokainen tietää roolinsa ja tehtävänsä. Brownin palattua paikalleen tuota toimivaa palapeliä ei tarvitse lähteä rukkaamaan mihinkään suuntaan. Jatkuvuus on jalkapallossa menestyksen avain ja tässä tapauksessa se saattaa olla TPS:n avain mestaruuteen. Veikkaan, että futismestaruuden kohtalo ratkaistaan viimeisellä kierroksella, kun TPS ja Honka kohtaavat Kupittaalla.

Silti on pakko myöntää, että Riku Riskiä käy hieman sääliksi, mutta hänen aikansa tulee vielä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: