Kirjoittanut Lari Vesander | tammikuu 8, 2010

TPS:n valmentajanvaihdos osa 3: Casagrande ja Rajamäki kiittivät Rautiaista

TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande valotti tämänpäiväisessä tiedotustilaisuudessa hieman Pasi Rautiaisen lähdön syitä ja taustoja. ”Olimme pettyneitä siitä, että Pasi päätti irtisanoa sopimuksensa vuodenvaihteessa. Olimme tarjonneet hänelle jo kesällä varmaa jatkoa kauden 2010 loppuun, mutta emme päässeet siitä yhteisymmärrykseen”, Casagrande sanoi. ”Kunnioitamme kuitenkin Pasin päätöstä ja kiitämme häntä hienosta kaudesta 2009.”

”Pasin päätöksen taustalla on varmasti monia syitä ja niistä on parempi kysyä Pasilta itseltään. Meille hän sanoi, että kolme vuotta Virossa ja vuosi täällä pois perheen luota ovat olleet raskasta aikaa. Hän kuvaili sitä Kassialma-elämäksi, eikä jaksanut olla enää pidempään erossa perheestään”, Casagrande jatkoi. ”Tilanne olisi tosin saattanut olla toinen, jos olisimme olleet valmiita sitoutumaan häneen huomattavasti pidemmäksi aikaa ja hän olisi voinut tuoda perheensä tänne Turkuun, mutta me emme olleet siihen ihan valmiita.”

Casagrande myös kiistää, että Rautiaisen lähdön taustalla olisi ollut mitään taloudellisia syitä. ”Mitään talouteen liittyvää siinä ei ollut. Jokainen valmentaja haluaa tietysti parempia ja kokeneita pelaajia, eikä Pasi ole poikkeus. Mutta minulle ei tullut sellaista käsitystä, että sekään olisi ollut syy sopimuksen irtisanomiseen.”

Casagranden lisäksi myös uusi päävalmentaja ja Rautiaisen viime kauden aisapari Marko Rajamäki kiitteli vuolaasti porvoolaisluotsia. ”Viime vuosi aivan fantastinen vuosi, ja se miten elimme sen Pasin kanssa läpi, oli jotakin ainutkertaista. Nauroimme Pasin kanssa monet naurut. Välillä itkettiin ja revittiin tukkaa, ja tehtiin vaikka mitä. Jokainen ymmärtää, miten värikäs persoona Pasi on”, TPS:n uusi päävalmentaja Marko Rajamäki sanoi ja lisäsi vielä: ”Kaikki puhuvat Pasin intohimosta. Minä haluan puhua Pasin ammattitaidosta. Se on aivan jäätävällä tasolla.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: