Kirjoittanut Lari Vesander | tammikuu 18, 2010

Kuva-arkistojen aarteita: La Rosaleda

Suomi kohtaa tänään Etelä-Korean Malagassa. Otteluareenana toimii yleisurheilustadion Ciudad de Malaga, mutta kaupungista löytyy myös kunnon futisstadion, vuonna 1941 rakennettu Estadio La Rosaleda, jossa on pelattu muun muassa kolme MM-kisaottelua vuonna 1982. Vierailin itse Rosaledalla vuonna 2005. Tuolloin stadionilla kohtasivat La Ligan ottelussa Malaga ja Racing Santander. Vierailuni aikana stadionilla tehtiin suurremonttia, jonka tieltä oli purettu osa katsomosta. Tästä johtuen osa kuvista näyttää La Liga -matsissa otetulta ja osa taas alasarjapalloilulta. Tarinan opetus? Olosuhteilla on väliä.


Mainokset

Responses

  1. Ei pidä paikkaansa. Ottelua ei pelata La Rosaledalla, ainakaan mikäli Suomen palloliittoa on uskominen. Ottelupaikkana toimii yleisurheilustadion CIUDAD DE MÀLAGA.

    • No niinpä näkyy. Jotenkin oletin, että matsi pelataan automaattisesti futisstadionilla. Sitä paitsi sinivalkoinen Rosaleda olisi ollut oikein osuva areena Huuhkajille. Toisaalta tuskin 10 000 -paikkainen Ciudad de Malagaakaan tänään loppuunmyydään. Sitä taustaa vasten tuon ratkaisun ymmärtää.

      Pahoitteluni väärästä informaatiosta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: