Kirjoittanut Lari Vesander | helmikuu 15, 2010

Kolehmainen ja Würtz Tepsin testiin

Keskikenttäpelaaja Toni Kolehmainen ja tanskalaispuolustaja Rasmus Würtz ovat liittyneet TPS:n Liigacup-joukkueen vahvuuteen. Würtz debytoinee mustavalkopaidassa jo keskiviikon IFK Mariehamn -ottelussa.


TPS-luotsi Marko Rajamäki haikaili perjantain Liigacup-derbyn jälkeen vahvistusten perään. Kauaa ei Rajamäen tarvinnut kaipailla, sillä tänään TPS:n Liigacupin pelaajalistaan ilmestyi kaksi uutta nimeä. Ensimmäinen näistä nimistä on liitetty TPS:ään jo pitkään. Oululaislähtöinen keskikenttäpelaaja Toni Kolehmainen kävi antamassa Tepsille näyttöjä jo viime kesänä.

”Kolehmainen ei ole ollut vielä treeneissä mukana, mutta hänet laitettiin nimilistaan varmuuden vuoksi”, TPS:n valmentaja Marko Rajamäki sanoo. ”Olen kuitenkin nähnyt Tonin pelaavan maaottelussa ja treenaavan meillä viime kesänä. Hän on hyvä ja mielenkiintoinen pelaaja.”

Veikkausliigan sivuilla kerrottiin viime viikolla, että Kolehmainen oli lähtenyt AC Oulusta, koska hän oli tehnyt sopimuksen toisen liigajoukkueen kanssa. Rajamäki ei kuitenkaan vielä vahvistanut sopimuksen syntymistä.

Toinen tulija saapuu Tanskasta. FC Midtjyllandissa viimeksi pelannut puolustaja Rasmus Würtzinkin kohdalla on netissä huhuttu jo tehdystä sopimuksen, mutta Rajamäen mukaan maanantaina TPS:n kanssa ensimmäisen kerran harjoitellut juutti on tällä hetkellä testissä.  ”Hän on vasenjalkainen puolustuspelaaja, joka pystyy pelaamaan vasenta keskikentän pohjaa, vasen topparia ja vasenta pakkia. Katsotaan missä häntä tarvitaan. Ensisijaisesti hän on toppari.”

TPS on hankkinut vahvistuksia Tanskasta aiemminkin. Viime kaudella Tanskasta löytyi tehohyökkääjä Christian Andreasen, joka teki lyhyen visiittinsä aikana Tepsille viisi maalia. Edellisellä kaudella samanlaisen viiden maalin visiitin teki niin ikään tanskalainen Simon Pedersen. ”Meillä on pari kolmekin ihmistä, joiden kautta olemme Tanskaan yhteydessä. Toki meillä on yhteyksiä muuallekin, mutta olemme olleet tyytyväisiä siihen, mitä olemme Tanskasta saaneet. Andreasen oli hyvä vahvistus ja Pederseniin olimme tyytyväisiä myös.”

TPS:n tulevan kauden joukkue ei välttämättä ole valmis, vaikka Kolehmainen ja Würtz sopimuksen saisivatkin. ”Katsotaan nyt mitä tapahtuu. Viime kauden jälkeen meiltä on lähtenyt puolenkymmentä pelaajaa, eikä tilalle ole tullut kuin Tintti Johansson, joka ei ole vielä täällä”, Rajamäki sanoo.

Mainokset

Responses

  1. Kolehmaisen viimekesäinen haastattelu Juha Malisen kommenteilla: https://puoliaika.wordpress.com/2009/08/04/kolehmaisesta-tulossa-brownin-korvaaja/

    Ja etteivät nettilähteet olisi vain nimetöntä huhuilua, niin laitetaan niiden linkit vielä tähän.

    Kolehmainen: http://www.veikkausliiga.com/News.aspx?type=1&ID=37987

    Würtz: http://www.bold.dk/nyt/Midtjyllands-Wuertz-til-Finland


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: