Kirjoittanut Lari Vesander | huhtikuu 8, 2010

Liigan media-avauksen kootut kommentit

Losa ei tiedä, miten Jaro puolustaa. United on ollut jossain ihan muualla kuin harjoituskentällä. Pohjoisen juntit ovat oppineet tavoille. Ja Timo Furuholm on sivussa parilta ensimmäiseltä liigakierrokselta. Nämä ja paljon muuta kuultiin Veikkausliigan media-avauksessa.

”Ai miten Jaro puolustaa? En minä tiedä. Minä olen hyökkääjä. En minä tiedä mitään puolustamisesta.”
Aleksei Eremenko jr. ei ota joukkueensa taktiikasta turhia paineita.

”Olemme viettäneet enemmän aikaa kuntopyörän selässä kuin pelikentällä.”
Kapteeni Tuomas Haapala Tampere Unitedin harjoituskaudesta.

”Medoune Gueye on melkoinen persoona ja hänellä on eläimellinen fysiikka. Luultavasti Pekka Lyyski rakentaakin Medounelle kentän laidalle kopin, josta hänet päästetään peleissä irti.”
IFK Mariehamnin uuden ranskalaistopparin fysiikka on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen laitapakki Patrik Rikamaan.

”Oulu on elinvoimainen kaupunki, jossa on selvä tilaus liigajoukkueelle. Veikkausliiga tarvitsee Oulua ja Oulu tarvitsee Veikkausliigaa. Se on aivan saletti juttu.”
AC Oulun valmentaja Juha Malinen kotikaupunkinsa paluusta liigakartalle.

”Oulu on urheilukaupunki. Siellä pelataan nyt lentopallokullasta. Kohta siellä pelataan ehkä taas jääkiekkokullasta. Ja jonain päivänä siellä pelataan toivottavasti myös jalkapallokullasta. Näen suurena rikkautena sen, että Kärpät on opettanut pohjoisen juntit maksamaan tarpeeksi urheilusta.”
Malinen ei näe mitään pahaa siinä, että Oulussa urheillaan muissakin lajeissa.

”Minulla oli ensin vähän polvi kipeä taklaustilanteen jäljiltä. Ja sen jälkeen oli pikkaisen etureisi kipeä. Mutta turha olla huolissaan. Olen täydessä iskussa kun liigakausi alkaa. Enkä ole lähdössä Ruotsiin. Pysyn täällä kiusaamassa muita ja auttamassa espoolaisia.”
Hermanni Vuorinen katkoo hieman siipiä huhuilta.

”Odotan, että ensimmäiseen kotiotteluumme tulee vähintään 4 000 katsojaa.”
Malisen vaatimattomuus on tarttunut myös kapteeni Antti Pehkoseen.

”Joku voisi kysyä, onko järkevää ottaa pelaajaa vain muutamaksi kuukaudeksi. No, olen nähnyt Dikcsonin pelaavan ja voin sanoa, että on. Hän on mielenkiintoisimpia ja erikoisimpia pelaajia, joita olen nähnyt.”
KuPSin valmentaja Esa Pekonen perustelee, miksi nigerialaisväkkärä Dikcson Nwakaeme kannatti ottaa joukkueeseen alkukaudeksi.

”Semmoisia juttuja mitä se näyttää päivittäin treenikentällä, ei monelta nähdä. Se on huikea mies pelaamaan. Ja hyvä tyyppi muutenkin. Iloinen velikulta.”
Joukkuekaveri Pietari Holopainen ihmettelee Dicksonin taitoja.

”Silloin kun se muistaa tulla treeneihin, kun joku sen hakee.” Kuka sen hakee? ”No yleensä se olen minä!”
Valmentaja Esa Pekonen vääntää vitsiä Dicksonin harjoitteluinnokkuudesta.

”Janne Moilanen menee ensi keskiviikkona uusintaleikkaukseen ja on omien sanojensa mukaan todennäköisesti koko kauden sivussa. Heikki Haara kävi viikko sitten korjausleikkauksessa. On mahdollista, että kumpaakaan heistä ei nähdä tällä kaudella tositoimissa. Toiveikkaita toki ollaan, mutta tällä hetkellä se toiveikkuus ei perustu tietoon.”
FC Lahden valmentajan Ilkka Mäkelän puolustajaongelmat senkun jatkuvat.

”Timo Furuholm on vielä 2-3 viikkoa sivussa.”
Interin Job Dragtsma harmittelee ykköshyökkääjänsä kantapäävammaa. Asiaa ei helpota sekään, että Sami Sanevuori ja Pablo Gomez-Marttila eivät harjoittele vielä täysipainoisesti ja missaavat avauspelin.


Responses

  1. Liekö tämä pelkkää ironiaa kirjoittajalta? Jos ei, niin kaikki kommentit olivat valitettavasti täyttä paskaa. Missään noista ei ollut mitään tärkeätä kuten kauden pidennystä tai uutta sarjajärjestelmää koskevia asioita. Ei ketään kiinnosta, millaisin fiiliksin joku pelaaja lähtee uuteen kauteen, mitä makkaraa syö mieluiten tai oliko joulukinkku hyvää. Toivottavasti tämä ei sisältänyt kuin vähämerkityksisimmät kommentit ja toivotaan todellakin, että tuossa tilaisuudessa keskusteltiin vakavemmistakin asioista.

  2. Pettymykseksesi on todettava, että tuossa olivat varsinkin virallisen osuuden kaikkein viihdyttävimmät kommentit.

    Päivän informatiivisinta antia olivat oikeastaan seurojen budjetit ja tulokset. Budjetit löytyvät tuolta: http://suomifutis.fi/verkkolehti/2010/04/veikkausliigan-seurojen-budjetit/

    Tulospuolella taas seurat tekivät yhteensä yli 6,3 miljoonan euron tappiot. Ainoana voitolliseen tulokseen pystyi MyPa (+17 563€).

  3. Meikäläinen ainakin on hyvin kiinnostunut pelaajien loukkaantumisista, joista muuten tuntuu saavan hakea tietoa kissojen ja koirien kanssa. Toivoisin tosin saavani vastauksen näihin kysymyksiini jotain aivan muuta kautta kuin liigan media-avauksessa, jossa tosiaan olisi paljon tärkeämpiäkin asioita tiedotettavana, esimerkiksi jo yllä mainittu kauden pituus tulevaisuudessa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: