Kirjoittanut Lari Vesander | marraskuu 11, 2010

Kaikki rakastavat Tundea

Babatunde Wusu teki sen taas. Hän voitti jälleen kerran kannattajat puolelleen ja hyvästeli heidät niin aidosti ja sydämellisesti kuin mahdollista.

TPS-kannattajien blogiin ilmestyi tänään sydämellisimmät jäähyväiset, jotka olen pelaajan nähnyt seuran faneille jättävän. Viestin kirjoitus- ja kielioppivirheet vain korostavat sen aitoutta:

I want to thank all TPS fans for thire love,support and kindeness during my 2 season in Turku, I cannot say in words how much you mean to me. Your love and support saw me through every day I live Turku,
I came to Turku to play football but you fans gave me more joy than football,
Thanks alot am very happy greatful to all the fans, I will always always remmeber TPS Fans.

Thanks alot
Babatunde Wusu

Babatunde Wusun jäähyväisviesti TPS:n kannattajille on täyttä tunnetta, täyttä Tundea. Tunde teki Turussa sen, minkä hän oli aiemmin tehnyt jo Jyväskylässä ja Konnevedellä. Hän voitti kannattajat ja muut seuraihmiset puolelleen aitoudellaan ja sydämellisyydellään. Kaikki rakastavat Tundea ja Tunde rakastaa kaikkia.

Erityisen kovasti Tundesta tykätään Jyväskylässä, eikä JJK:n kannattajia varmasti haittaa, että Tunde pelasti viimeisen kierroksen maaleillaan joukkueen liigapaikan jo ennen sinne palaamistaan.

JJK teki tänään muitakin hyviä hankintoja ja jatkosopimuksia, mutta mistään niistä on tuskin niin paljon iloa kuin Tunden paluusta Harjulle.

Ja jos joku Keski-Suomessa on unohtanut millaisen pelaajan ja ennen kaikkea ihmisen he saavat takaisin, niin suosittelen lukemaan 1,5 vuoden takaisen ”Päiväkodista pelikentille”-jutun. Linkki siihen löytyy kommenteista.

Mainokset

Responses

  1. https://puoliaika.wordpress.com/2009/04/22/paivakodista-pelikentille/

  2. Nyt vasta huomaan tämän jutun, mutta täytyypä lyhyesti ja ytimekkäästi todeta että Tunde on kyllä yksi hienoimpia pelaajia koskaan TPS:n paidassa, sekä yksi hienoimmista ihmisistä joihin minulla on ollut ilo tutustua.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: