Kirjoittanut Lari Vesander | elokuu 29, 2009

Pasin parhaita – osa 11

Tappiollisen Honka-ottelun jälkeen Pasi Rautiainen oli sitä mieltä, että kentältä löytyi tuleva Suomen mestari – mutta se ei ole TPS. Rautiainen totesi myös olevansa tyytyväinen siihen, että kautta ja kovaa syksyä on jäljellä vain kuusi ottelua.

Pasi Rautiainen yritti valaa uskoa omiinsa vielä viimeiseksi vartiksi.

TPS:n cup-matsi Honkaa vastaan ei ollut niitä helpoimpia otteluita. TPS johti peliä kahdesti, mutta Honka tuli kummallakin kerralla tasoihin ja meni lopulta jatkoajalla ohi niin, että suhina kävi. Loppulukemat 2-6 eivät jättäneet juuri tilaa selityksille ja sen tiesi valmentaja Pasi Rautiainenkin. ”Eka puoliaika oli hyvä meiltä. Tokalla jaksolla peli alkoi kääntyä jo Hongalle ja jatkoajalla meillä ei ollut enää mitään asiaa. Loppu oli sitten kissa ja hiiri -leikkiä, kun Honka leikitteli meillä. Olen nyt kaikki liigajoukkueet nähnyt ja mun täytyy sanoa, että vaikka tää oli vaan cuppia, niin ihmettelen suuresti, jos kentällä ei ollut tänään Suomen mestari – enkä tarkoita nyt TPS:ää.”

”Meidän kundit yritti. Mulla ei oo nyt mikään aika, mahdollisuus tai oikeus alkaa mollata jätkiä, koska tänään siellä aloitti muutama sellainen pelaaja, jolla ei syystä tai toisesta ole hirveästi minuutteja tältä kaudelta alla. Sitä kokemusta ei saa kuin pelaamalla, ja tänään se täysien minuuttien puuttuminen alkoi näkyä, mitä pidemmälle ottelu meni. Mutta se ei ota mitään pois Hongan hyvästä pelistä ja täysin ansaitusta voitosta. Se mikä ottaa päähän on tietysti se, että kun kuitenkin tekee kaksi maalia noinkin hyvää joukkuetta vastaan, niin loppulukemat ovat silti näin rumat.”

”Mutta ei siinä mitään. Toivotan Hongalle onnea cuppiin ja toivon, että he menevät loppuun asti. Meillä kausi jatkuu vielä kuudella liigapelillä. Meidän pojat pelaa edelleen aika hyvää kautta. Tähän tulee pieni breikki väliin ja sitten jatkuu taas sarja. Meillä on vielä kuusi yhteistä kamppailua ja sitten on homma paketissa.”

TPS:n peli hajosi lopullisesti, kun turkulaisten viimeinenkin keskikentän alkuperäisjäsen Kasper Hämäläinen jouduttiin vaihtamaan toisen jakson lopulla puujalan takia. ”Kapella on ollut puujalka Maarianhamina-pelistä ja nyt täytyy toivoa, että isku ei tullut samaan paikkaan. Koska Maarianhaminasta saatu puujalka oli aika paha ja jos nyt osuma tuli samaan paikkaan, kun siellä on siellä on sitä verta, niin se on aika paska vamma ja toipuminen siitä voi viedä sitten paljon pidempään. Mutta katsotaan nyt ensin. Maajoukkueella taitaa olla tiistaina kokoontuminen ja eihän Kappe voi tietysti rampana lähteä maajoukkuehommiin.”

TPS olisi tullut mainiosti toimeen ilman Hämäläisen loukkaantumista, sillä myös toinen keskikenttäpelaaja Chris Cleaver oli ottelusta sivussa loukkaantumisen takia. ”Chris Cleaverilla meni eilen harjoituksissa polvi paskaksi. Sain tietää sen tänään kaksi tuntia ennen vihellystä. Se voi olla meidän onni, että on enää vain kuusi ottelua jäljellä. Aika kovaksi tämä syksy muuttuu – niin meille kuin varmaan monelle muullekin.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: